LUZHOU LAOJIAO
Lai Panda Kft
Középeurópa kizárólagos nagykereskedelmi forgalmazója
Értékesítési vezető
Mrs. Majoros Lai Sharon
Tel.: +36 30 926 0186
E-mail: office@baijiu.sk
Tudja mit jelent a kínai Baijiu?
BAIJIU
Az alvó sárkány kínában
A kínai Baijiu az egyik legkeresettebb szeszes ital kategória a világon, globális fogyasztása meghaladja a vodka és a whisky együttes mennyiségét.
Luzhou Laojiao
Sichuan a kínai Baijiu hazája. Sichuan déli részén található Luzhou történelmileg elismert mint a „Baijiu városa”.
A Baijiu gyártása Luzhaoban, több mint 1000 éves történelemmel bír. A Ming dinasztia idejétől, több mint 36 Baijiu műhely erősödött és fejlődött tovább közösen egy nemzeti vállalatot képezve. Ez az a hely, ahol feltalálták a Luzhao stílusú Baijiu stílust, és az első Baijiu műhely itt nyerte el a „ KETTŐS NEMZETI KINCSEK ” díját.

Az 1573-as Pinceklaszter, amely még a Ming Dinasztia idején volt alapítva, 1996 – ban elnyerte a „FŐ NEMZETI MŰEMLÉKVÉDELMI EGYSÉG ” díjat, ezt a díjat először nyerte el BAIJIU műhely.
2013 – ban 1 619 működő pince volt, melyeknek több mint 100 éves történelme van.

A Baijiu készítésére használt 16 történelmi műhely és 3 különböző öregedő barlang bejutott a „FŐ NEMZETI MŰEMLÉKVÉDELMI EGYSÉG ” szűkebb válogatásába.
Ezek a hatalmas sikerek példátlanok és ami a legfontosabb, a Luzhao tulajdonában lévő történelem és örökség „ÉL” és még mindig személyesen átélhető.
A kínai Baijiu a világ legtöbbet fogyasztott szeszfajtája és világszerte nagyobb mennyiségben értékesített mint a whisky és a vodka együttesen.
Csak a Baijiun belül, Luzhou és a Luzhou Laojiao márkák a piaci részesedés 70%-át szerzik meg, ami kétségtelenül vezető szerepet tölt be ebben a fontos stílusban, és elismerték mint a „Luzhou stílus alapítója” a single malt whisky – re hasonlít, ami nagy tiszteletet érdemelt az alkoholfogyasztók körében, és a Baijiu minőség csúcsát is szimbolizálja.
Luzhou Laojiao valójában a Baijiu „arisztokratája”. Luzhou Laojiao több száz éve megalapította a Luzhou Baijiu stílus készítésének kiváló kivitelezését, megteremtve egy alapvető és egyedi Luzhou stílust. Erős történelmi örökségünk ellenére sem maradhatunk a helyünkön, így vállalatként mindig a kreatív innovációkra törekszünk az új termékek bevezetésekor, amelyek megfelelnek a fogyasztók folyamatosan változó igényeinek.
A víz tisztaság – A Baijiu vére
A Qinghai – Tibeti fensík felől áramló kristálytiszta hóvíz a 76 folyó és patak Luzhou vízkörébe áramlik. Ezt a vizet ezután kinyerik a történelmi Lonquan kútból, ásványi anyagokban gazdag vizet, tökéletes keménységi fokot biztosít, amely segíti az enzimek egészséges szaporodását, amelyek elengedhetetlenek a legmagasabb minőségű Baijiu előállításához.
A pincéket vagy a fermentációs gödröket több mint 440 éve folyamatosan használják és üzemeltetik. A pince azaz erjesztőgödör a Baijiu lelke. Minél öregebb a pince, annál jobb a Baijiu minősége. Luzhou Laojiao 10 086 erjesztőgödröt birtokol, amelyek 50 vagy annál több éves történelemmel bírnak.

Köztük az „1573 - as Nemzeti Pincekalszter”, amely a Yinggoutou Nemzeti pincében található a Sanxing utcában, több mint 440 éve a Ming Dinasztia óta. A legnagyobb történelmi hagyománnyal rendelkező pinceként ismerik el, amely évszázadok óta folyamatosan üzemel, fenntartják és „Élő Kulturális Emlékműként” tekintenek rá.

1996 – ban az Államtanács bejelentette, hogy az 1573-as pinceklaszter, hogy a „Nemzeti Kulcsfontosságú Műemlékvédelmi Egység” részét fogja képezni.

Mivel a kínai kormány 2006-ban nagyban hozzájárult a világ civilizációjához, nemzeti pincéket választott ki, amelyek bekerültek a „Világörökség kulturális” hagyatékába.
2013 - ban Luzhao Laojiao városában 1 619 pince volt, (melynek minden egyes pincéje több mint 100 éves történelemmel bír) és 16 borműhely, amelyek besorolást kaptak a „Nemzeti kulcsba a történelem megőrzésének érdekében”.
Gabona – finoman válogatott szemek a tisztább íz érdekében.

A Baijiu készítés első lépése a „vörös gluténmentes - cirok” telepítésével kezdődik, amely egy hagyományos gabona, amelyet az erős Baijiu aroma lepárlására használnak, és amely csak Szecsuán tartomány déli részén terem. A hagyományos módszerek és folyamatok megőrzésére helyezve a hangsúlyt, a 200 000 hektárnyi ültetvényünkből csak a kiválasztott legjobb vörös cirkot használjuk. 2001 óta Luzhou Laojiao ültetvényes szabványt vezet be a „szerves cirok” vetésétől a betakarításáig, hogy biztosítsa a termékek biztonságát és fenntarthatóságát, miközben garantálja az íz tisztaságát.
A természet eszenciája
A természet eszenciája a „Baijiu Arany Háromszögben” termesztett szerves vörös ciroktól az általunk használt természetes vízig. Desztillációs folyamatunk a legjobbat nyeri ki, amit a természet kínál.
A mesterség eszenciája
A mesterség és a keverés eszenciája, amely elegyíti a különböző korcsoportok eszenciáit, és felejthetetlen eszenciává egyesíti őket.
Az idő eszenciája
Ez az erjedési idő aromája a fermentációs gödrökben, amelyet több mint négy évszázad óta folyamatosan használnak, és megőrzi minden korábban előállított tétel aromáját, amellyel gazdagítja a következőt.
Barlang
Baijiu minőségének javítása a barlangban történő öregedéssel

Az öregedés elengedhetetlen a Baijiu érettségéhez. Az újonnan elkészített Baijiu túl fűszeres lehet az ízlelőbimbók számára, az öregedés után a fűszerességét eltávolítják, és finom, sima íz váltja fel.
Luzhou Laojiao háromféle természetes barlangot birtokol : Chunyang Cave, Drunken Weng Cave és Lonquan Cave. A barlangban a levegő mozgása lassú, a hőmérséklet folyamatosan eléri a 20 °C – ot, a páratartalom 80% - ot. Ez a környezet hozzájárul a mikroorganizmusok és alkoholok öregedési folyamatához. Az edények amelyben a Baijiu öregszik és érlelődik, agyagból készülnek így megkönnyítik az alkohol és a levegő kölcsönhatását, amely hozzájárul a Baijiu jellegzetes és különleges ízvilágához.
A Luzhou Laojiao termékek több mint 50 országban és városban találhatóak meg. Luzhou Laojiao Europe s.r.o – középeurópa kizárólagos nagykereskedelmi forgalmazója.
Guojiao 1573 – Australian Open – emlékkiadás

A Guojiao 1573 AOCE emléktermék, amely a Luzhou Laojiao és az Australian Open stratégiai együttműködésének eredménye.

Guojiao 1573 szellemiségével támogatott Australian Open által be tudjuk mutatni, hogy a Baijiu jelentős lépéseket tesz a nemzetközivé válás felé, és arculatát a külföldi fogyasztók igényeinek megfelelően alakítani.
Guajiao 1573 – Kínai szelleme
A termék tisztelettel adózik a „Kettős Nemzeti Kulturális Örökségünknek”.
Nemzeti pinceklaszterünket 1996 – ban a „Nemzeti Örökségi Egységbe” ajánlották, 2006-ban pedig az előállítási művészetünket a „Nemzeti Tárgyi Örökségre”.
Guajiao 1573 kína szellemét speciálisan készítik, a szájban puhának és lágynak érezzük, nagy tisztaságú.
A termék visszahat a hagyományos kínai kultúrára, és az igényes fogyasztók kedvence.
Guojiao 1573 – Klasszikus
Rangos és prémium kínai Baijiu márka, amelyet a legmagasabb minőség mércéjének tekintenek. A Guojiao 1573 pincék (fermentációs gödrök) megőrzés céljából a „Nemzet Kulcsa Kulturális Emlékei”.
Először 1573 – ban használták és folyamatosan használják mind a mai napig, a Pince Klaszter eredeti helye megmaradt és még mindig működik. Kézműves művészetünkkel együtt (amelyet szintén ajánlottak) a „Nem Tárgyi Kulturális Örökség Nemzeti Listájára” Guojiaot 1573 – at Baijiu ikonként tekintik idehaza és a tengerentúlon is.
Guojiao 1573 – Ajándék készlet
A több mint 400 éves folyamatos működés és a kézművesség művészete öröklődik 23 generáción át, a Guajiao 1573
elegáns, puha es lágy italfajta lett, kiváló minőséggel. Mivel a legjobb minőségű Baijiu mércéje a Guajiao 1573,
képviselve a Baijiu kézművesség csúcsát és a fogyasztók igényes ízlését.
Luzhou Laojiao – Jiaoling 60 év
Minél régebbi a gödör, annál jobb az íz.
Mint a fűszerezett serpenyő, a gödör az ismételt használatától ízt kap. Legrégebbi gödreinket 1573-ban hoztuk létre.
1619 fermentációs gödrünk legalább egy évszázados. Semmilyen más lepárló nem tud létrehozni ilyen összetett Baijiut. A pincét a hagyományos Bajiu készítés három legendás mester 17.-ik örököse építette – Li Yaocheng, Zhao
Zicheng és Zhang Fucheng.
Luzhao Laojiao – Zisha Daqu
A vörös cirok, amelyet Szecsuán tartomány Luzhou területéről választanak ki, történelmi erjedési gödrökben erjesztik és végül tökéletesre keverik. Kiadás előtt kiváló kínai agyagpalackokba palackozzák. Mivel az agyagpalackokban alacsony az anyagsűrűség így az üvegben tárolt likőr valóban „lélegezhet” és bizonyos mértékben társulhat a levegővel. Helyesen kapta az „élő Baijiu” jelzőt.
Luzhou Laojiao Antique Edition
Leírás: 500ml, 52%

A „Luzhao Laojiao Antique Edition” kiadás a kínai hagyományos gyártási módszerekkel készül. A Baijiut kiváló agyagpalackokban kínálják a vásárlók számára, ami felidézi a múltat. Az agyagpalack alacsony anyagsűrűsége lehetővé teszi a Bajiui számára a „légzést” aminek köszönhetően a Baijiu él.

Tulajdonságai, ízének jellemzői: Pirított szezámolaj és erjesztett szója aromája. Gazdag umami test diófélékkel, sötét csokoládé és cseresznye a végén fehér borsra jellemző ízvilág.
Luzhao Laojiao Te Qu
Leírás: 500ml, 52%

A „Te Qu” a legmagasabb minőséget képviseli a szokásos Qu sorozatban. A Luzhao Laojiao Te Qu kiváló termék, amely öt mester tapasztalatait és tudását ötvözi a Baijiu gyártásában nemzeti szinten.

Tulajdonságai, ízének jellemzői: Az aromában a méz, az édesgyökér és a trópusi ízek a dominálnak, mint például az édes papaya és az érett mangó. Édes és gyümölcsös az elején, hosszú diós lecsengéssel a végén.
Luzhou Laojiao Tou Qu
Leírás: 500ml, 52%

„Tou Qu” a második a Te Qu után a minőség és a szokásos Qu sorozatunk tekintetében. A Tou Qu egy gyengébb és lágyabb Baijiu, amelyet rendszeres fogyasztásra alkottak.

Tulajdonságai, ízének jellemzői : Az illatot az umami és a gyümölcsösség egyensúlyozza ki, mandulakivonattal és sárgabarckkal. Ananász és édesgyökér robbanással kezdődik a szájban és utóíze a tüzes szecsunáni borsra emlékeztet.
Luzhou Laojiao Er Qu
Leírás: 500ml, 52%

„Er Qu” a harmadik helyet foglalja el a Te Qu és a Tou Qu mögött a minőség szempontjából a szokásos Qu sorozatunkban. Elérhető árának köszönhetően a „nép Baijiujaként” ismert.

Tulajdonságai, ízének jellemzői : Ananász, licsi, és banánlevél illattal kezdődik mely enyhe szőlőhéj, sárgabarack és fehérbors jegyeit tartalmazza, végül a mandula és a csonthéjjas gyümölcsök ízével ér véget.
LUZHOU LAOJIAO
Lai Panda Kft
Középeurópa kizárólagos nagykereskedelmi forgalmazója
Értékesítési vezető
Mrs. Majoros Lai Sharon
Tel.: +36 30 926 0186
E-mail: office@baijiu.sk
Tudja mit jelent a kínai Baijiu?
BAIJIU
Az alvó sárkány kínában
A kínai Baijiu az egyik legkeresettebb szeszes ital kategória a világon, globális fogyasztása meghaladja a vodka és a whisky együttes mennyiségét.
Luzhou Laojiao
Sichuan a kínai Baijiu hazája. Sichuan déli részén található Luzhou történelmileg elismert mint a „Baijiu városa”.
A Baijiu gyártása Luzhaoban, több mint 1000 éves történelemmel bír. A Ming dinasztia idejétől, több mint 36 Baijiu műhely erősödött és fejlődött tovább közösen egy nemzeti vállalatot képezve. Ez az a hely, ahol feltalálták a Luzhao stílusú Baijiu stílust, és az első Baijiu műhely itt nyerte el a „ KETTŐS NEMZETI KINCSEK ” díját.

Az 1573-as Pinceklaszter, amely még a Ming Dinasztia idején volt alapítva, 1996 – ban elnyerte a „FŐ NEMZETI MŰEMLÉKVÉDELMI EGYSÉG ” díjat, ezt a díjat először nyerte el BAIJIU műhely.
2013 – ban 1 619 működő pince volt, melyeknek több mint 100 éves történelme van.

A Baijiu készítésére használt 16 történelmi műhely és 3 különböző öregedő barlang bejutott a „FŐ NEMZETI MŰEMLÉKVÉDELMI EGYSÉG ” szűkebb válogatásába.
Ezek a hatalmas sikerek példátlanok és ami a legfontosabb, a Luzhao tulajdonában lévő történelem és örökség „ÉL” és még mindig személyesen átélhető.
A kínai Baijiu a világ legtöbbet fogyasztott szeszfajtája és világszerte nagyobb mennyiségben értékesített mint a whisky és a vodka együttesen.

Csak a Baijiun belül, Luzhou és a Luzhou Laojiao márkák a piaci részesedés 70%-át szerzik meg, ami kétségtelenül vezető szerepet tölt be ebben a fontos stílusban, és elismerték mint a „Luzhou stílus alapítója” a single malt whisky – re hasonlít, ami nagy tiszteletet érdemelt az alkoholfogyasztók körében, és a Baijiu minőség csúcsát is szimbolizálja.

Luzhou Laojiao valójában a Baijiu „arisztokratája”. Luzhou Laojiao több száz éve megalapította a Luzhou Baijiu stílus készítésének kiváló kivitelezését, megteremtve egy alapvető és egyedi Luzhou stílust. Erős történelmi örökségünk ellenére sem maradhatunk a helyünkön, így vállalatként mindig a kreatív innovációkra törekszünk az új termékek bevezetésekor, amelyek megfelelnek a fogyasztók folyamatosan változó igényeinek.
A víz tisztaság – A Baijiu vére
A Qinghai – Tibeti fensík felől áramló kristálytiszta hóvíz a 76 folyó és patak Luzhou vízkörébe áramlik. Ezt a vizet ezután kinyerik a történelmi Lonquan kútból, ásványi anyagokban gazdag vizet, tökéletes keménységi fokot biztosít, amely segíti az enzimek egészséges szaporodását, amelyek elengedhetetlenek a legmagasabb minőségű Baijiu előállításához.
A pincéket vagy a fermentációs gödröket több mint 440 éve folyamatosan használják és üzemeltetik. A pince azaz erjesztőgödör a Baijiu lelke. Minél öregebb a pince, annál jobb a Baijiu minősége. Luzhou Laojiao 10 086 erjesztőgödröt birtokol, amelyek 50 vagy annál több éves történelemmel bírnak.
Köztük az „1573 - as Nemzeti Pincekalszter”, amely a Yinggoutou Nemzeti pincében található a Sanxing utcában, több mint 440 éve a Ming Dinasztia óta. A legnagyobb történelmi hagyománnyal rendelkező pinceként ismerik el, amely évszázadok óta folyamatosan üzemel, fenntartják és „Élő Kulturális Emlékműként” tekintenek rá.

1996 – ban az Államtanács bejelentette, hogy az 1573-as pinceklaszter, hogy a „Nemzeti Kulcsfontosságú Műemlékvédelmi Egység” részét fogja képezni.

Mivel a kínai kormány 2006-ban nagyban hozzájárult a világ civilizációjához, nemzeti pincéket választott ki, amelyek bekerültek a „Világörökség kulturális” hagyatékába.
2013 - ban Luzhao Laojiao városában 1 619 pince volt, (melynek minden egyes pincéje több mint 100 éves történelemmel bír) és 16 borműhely, amelyek besorolást kaptak a „Nemzeti kulcsba a történelem megőrzésének érdekében”.
Gabona – finoman válogatott szemek a tisztább íz érdekében.

A Baijiu készítés első lépése a „vörös gluténmentes - cirok” telepítésével kezdődik, amely egy hagyományos gabona, amelyet az erős Baijiu aroma lepárlására használnak, és amely csak Szecsuán tartomány déli részén terem. A hagyományos módszerek és folyamatok megőrzésére helyezve a hangsúlyt, a 200 000 hektárnyi ültetvényünkből csak a kiválasztott legjobb vörös cirkot használjuk. 2001 óta Luzhou Laojiao ültetvényes szabványt vezet be a „szerves cirok” vetésétől a betakarításáig, hogy biztosítsa a termékek biztonságát és fenntarthatóságát, miközben garantálja az íz tisztaságát.

A természet eszenciája

A természet eszenciája a „Baijiu Arany Háromszögben” termesztett szerves vörös ciroktól az általunk használt természetes ízig. Desztilációs folyamatunk a legjobbat nyeri ki, amit a természet kínál.

A mesterség eszenciája

A mesterség és a keverés eszenciája, amely elegyíti a különböző korcsoportok eszenciáit, és felejthetetlen eszenciává egyesíti őket.

Az idő eszenciája

Ez az erjedési idő aromája a fermentációs gödrökben,
amelyet több mint négy évszázad óta folyamatosan használnak, és megőrzi minden korábban előállított tétel aromáját, amelyel gazdagítja a következőt.

Barlang

Baijiu minőségének javítása a barlangban történő öregedéssel

Az öregedés elengedhetetlen a Baijiu érettségéhez. Az újonnan elkészített Baijiu túl fűszeres lehet az ízlelőbimbók számára, az öregedés után a fűszerességét eltávolítják, és finom, sima íz váltja fel.
Luzhou Laojiao háromféle természetes barlangot birtokol : Chunyang Cave, Drunken Weng Cave és Lonquan Cave. A barlangban a levegő mozgása lassú, a hőmérséklet folyamatosan eléri a 20 °C – ot, a páratartalom 80% - ot. Ez a környezet hozzájárul a mikroorganizmusok és alkoholok öregedési folyamatához. Az edények amelyben a Baijiu öregszik és érlelődik, agyagból készülnek így megkönnyítik az alkohol és a levegő kölcsönhatását, amely hozzájárul a Baijiu jellegzetes és különleges ízvilágához.

A Luzhou Laojiao termékek több mint 50 országban és városban találhatóak meg. Luzhou Laojiao Europe s.r.o – középeurópa kizárólagos nagykereskedelmi forgalmazója.

Guojiao 1573 – Australian Open – emlékkiadás

A Guojiao 1573 AOCE emléktermék, amely a Luzhou Laojiao és az Australian Open stratégiai együttműködésének eredménye.

Guojiao 1573 szellemiségével támogatott Australian Open által be tudjuk mutatni, hogy a Baijiu jelentős lépéseket tesz a nemzetközivé válás felé, és arculatát a külföldi fogyasztók igényeinek megfelelően alakítani.
Guajiao 1573 – Kínai szelleme
A termék tisztelettel adózik a „Kettős Nemzeti Kulturális Örökségünknek”.
Nemzeti pinceklaszterünket 1996 – ban a „Nemzeti Örökségi Egységbe” ajánlották, 2006-ban pedig az előállítási művészetünket a „Nemzeti Tárgyi Örökségre”.
Guajiao 1573 kína szellemét speciálisan készítik, a szájban puhának és lágynak érezzük, nagy tisztaságú.
A termék visszahat a hagyományos kínai kultúrára, és az igényes fogyasztók kedvence.
Guojiao 1573 – Klasszikus
Rangos és prémium kínai Baijiu márka, amelyet a legmagasabb minőség mércéjének tekintenek. A Guojiao 1573
pincék (fermentációs gödrök) megőrzés céljából a „Nemzet Kulcsa Kulturális Emlékei”. Először 1573 – ban használták
és folyamatosan használják mind a mai napig, a Pince Klaszter eredeti helye megmaradt és még mindig működik.
Kézműves művészetünkkel együtt (amelyet szintén ajánlottak) a „Nem Tárgyi Kulturális Örökség Nemzeti Listájára”
Guojiaot 1573 – at Baijiu ikonként tekintik idehaza és a tengerentúlon is.
Guojiao 1573 – Ajándék készlet
A több mint 400 éves folyamatos működés és a kézművesség művészete öröklődik 23 generáción át, a Guajiao 1573
elegáns, puha es lágy italfajta lett, kiváló minőséggel. Mivel a legjobb minőségű Baijiu mércéje a Guajiao 1573,
képviselve a Baijiu kézművesség csúcsát és a fogyasztók igényes ízlését.
Luzhou Laojiao – Jiaoling 60 év
Minél régebbi a gödör, annál jobb az íz.
Mint a fűszerezett serpenyő, a gödör az ismételt használatától ízt kap. Legrégebbi gödreinket 1573-ban hoztuk létre.
1619 fermentációs gödrünk legalább egy évszázados. Semmilyen más lepárló nem tud létrehozni ilyen összetett
Baijiut. A pincét a hagyományos Bajiu készítés három legendás mester 17.-ik örököse építette – Li Yaocheng, Zhao
Zicheng és Zhang Fucheng.
Luzhao Laojiao – Zisha Daqu
A vörös cirok, amelyet Szecsuán tartomány Luzhou területéről választanak ki, történelmi erjedési gödrökben erjesztik
és végül tökéletesre keverik. Kiadás előtt kiváló kínai agyagpalackokba palackozzák. Mivel az agyagpalackokban
alacsony az anyagsűrűség így az üvegben tárolt likőr valóban „lélegezhet” és bizonyos mértékben társulhat a
levegővel. Helyesen kapta az „élő Baijiu” jelzőt.

Luzhou Laojia Antique Edition

Leírás: 500ml, 52%

A „Luzhou Laojiao Antique Edition” kiadás a kinai hagyományos gyártási módszerekkel keszül. A Baijiut kiváló agyagpalackokban kínálják a vásárlók számára, ami felidézi a múltat. Az agyagpalack alacsony anyagsűrűsége lehetővé teszi a Bajiui számára a „légzést” aminek köszönhetően a Baijiu él.

Tulajdonságai, ízének jellemzői: Pirított szezámolaj és erjesztett szója aromája. Gazdag umami test diófélékkel, sötét csokoládé és cseresznye a végén fehér borsra jellemző ízvilág.

Luzhou Laojou Te Qu

Leírás: 500ml, 52%

A „Te Qu” a legmagasabb minőséget képviseli a szokásos Qu sorozatban. A Luzhou Laojiao Te Qu kiváló termék, amely öt mester tapasztalatait és tudását ötvözi a Baijiu gyártásában nemzeti szinten.

Tulajdonságai, ízének jellemzői: Az aromában a méz, az édesgyökér és a trópusi ízek dominálnak, mint például az édes papaya és az érett mangó. Édes és gyümölcsös az elején, hosszú diós lecsengéssel a végén.

Luzhou Laojiao Tou Qu

Leírás: 500ml, 52%

„Tou Qu” a második a Te Qu után a minőség és a szokásos Qu sorozatunk tekintetében. A Tou Qu egy gyengébb és lágyabb Baijiu, amelyet rendszeres fogyasztásra alkottak.

Tulajdonságai, ízének jellemzői : Az illatot az umami és a gyümölcsösség egyensúlyozza ki, mandulakivonattal és sárgabarckkal. Ananász és édesgyökér robbanással kezdődik a szájban és utóíze a tüzes szecsunáni borsra emlékeztet.

Luzhou Laojiao Er Qu

Leírás: 500ml, 52%

„Er Qu” a harmadik helyet foglalja el a Te Qu és a Tou Qu mögött a minőség szempontjából a szokásos Qu sorozatunkban. Elérhető árának köszönhetően a „nép Baijiujaként” ismert.

Tulajdonságai, ízének jellemzői : Ananász, licsi, és banánlevél illattal kezdődik mely enyhe szőlőhéj, sárgabarack és fehérbors jegyeit tartalmazza, végül a mandula és a csonthéjjas gyümölcsök ízével ér véget.

Copyright ©2022 Lai Panda Kft